Merhaba Arkadaslar bu Forumu tüm dünyaya yayilmis olan Yesildaglilari tanimak ve Sohbet ortami olusturmak icin kurdum. Sizlerinde katilmasiyla Forumun daha büyük bir kesime yayilmasi ve yesildaglilarin internet ortaminda bulusmasini saglamak istedim. Forma üye olanlarin diger yesildaglilara tavsiyesi ile bu forumda insallah bir cok yesildagliyi bir arada görmek mümkün olacak. Istiraklarinizdan dolayi simididen tesekür ederim.
selamün aleyküm degerli yesildag´li kardesim...
ben sivas´liyim, yesildag´a hic gitmedim, konya´ya gitmis olsam bile yesildag´in nerede oldugunu imkani yok bulamam... :)
yesildag´i bulamam belki ama yesildag´li birini taniyorum ki, tüm yesildag´a bedel olduguna iman ediyorum, bu sahis kendisini tam bir müslüman türk gibi yetistirmis ve halada yetistirmekte... ALLAH tüm islerinde kolayliklar ihsan eylesin... yar ve yardimci olsun... bu tanidigim yesildag´li, bu sitenin sahibi olan Ibrahim Günaydin kardesimden baskasi degil...
yaa gardasim, sen bu siteyi ne zaman degistirdin, ben cok girer ve kontrol ederdim, bakardim bi gelisme varmi diye, en son bundan belki bir kac aymi veya haftami önce girmistim... simdi girdim anam bi de ne göreyim, site degismis, estetik ameliyata ugramis, ama dahada güzel olmus... yapmis oldugun calismalar gün gectikce dahada güzellesecek kardesim... ALLAH yolunu acik etsin...
saygi sevgi ve dua ile
kara murat
NOT: en kisa zamanda görüselim insaallah...
Selamün Aleyküm,
bir Yesildagli olarak, simdilik bir kac kelime karalayim istedim. Adim Ahmet, Yesildag Salur mahallesinden. Ibremin teyzesinin büyük ogluyum.
Almanyanin NRW eyaletinde yasiyorum.
En yakin zamanda burada daha cok Yesildaglilar ile karsilasmak ve tansimak arzusundayim.
(Ibrem sayfayi cabuk tanit bakim:-) )
Yesildaglilarin disindakiler ilede tanismak elbetde güzel olur.
Saygilarimla
http://www.garibshop.de
yeni üyeleri görmek beni memnun ediyor. Tabiki ilk etapta yesildaglilar dedik ama tüm kardeslerimize kapimiz aciktir. Güzel bir sohbet ortami kurmak ve bilgi alisverisinde bulunmak icin herkezi davet ediyorum.